Foto's FC Volendam - BV Veendam staan online. De eerste volgende wedstrijd speelt FC Volendam uit tegen FC Eindhoven deze wedstrijd is op vrijdag 16 september.

1959 foto's online op Come on FCVD

uitrusten voetbal

Wedstrijd

Kees Kwakman en Gerry Koning verruilden het oranje shirt voor een andere shirt en spelen dus nu voor RBC. Na 2 wedstrijden gespeeld te hebben met een gelijkspel en een overwining reisden we af naar Roosendaal . We vertrokke om 16.00 uur vanaf Volendam naar Roosendaal. Na een aantal files was niet zo heel druk op de weg, zagen we om kwart over 6 de lichtmasten al. Maar we moesten nog wel ff zoeken in het doolhof daar want het stadion ligt dichtbij een indrustrie gebied.Om half 7 waren we al bij het stadion van RBC , het gastenvak was nog dicht. Na de auto geparkeerd te hebben gingen wij naar het supportershome met een ludieke naam namelijk.

Tijdens het eten werd er nog drukte gemaakt vanwege een eventuele aflasting door het slechte weer. In de tussentijd vroegen we ons af wat RBC nou eigenlijk betekende… Echter daar kwamen niet achter één van de keuzes kon zijn a: Roosendaalse Bridge. Goede antwoorden doorsturen naar de webmaster van deze site.

Na het kaartje gekocht te hebben we kregen we nog een lekkere kop soep van de lui van RBC. De wedstrijd verliep niet zoals we gehoopt hadden RBC was in het begin niet veel sterker maar kregen op ze beurt wel kansen. Maar na een rush van Appie Chahait was daar de 0-1 Friebel kon er alleen maar naar kijken.

RBC kwam na rust sterker uit de startblokken en dat resulteerde in de 1-1 van Guyt. Daarna had Jeroen Verhoeven een engeltje op de lat zitten want RBC raakte 3x de lat en Jeroen hield er een paar goeie ballen uit wat is het toch fijn om hem in doel te hebben. Na deze 30 minuten wat overigens héél erg lang duurde floot de zeer slecht fluitende scheids (van Hulten) af.

Come on FCVD houd op te bestaan, de site blijft voorlopig wel online maar word wegens tijdgebrek niet meer uitgebreid. Aan alles komt een eind, en zo nu ook aan Come on FCVD. Supporter van FC Volendam blijven wij zeker, tot ziens in Volendam.